Bienvenue dans la boutique Prōtegere par Julian Hans. Vous pouvez dès à présent commandez en ligne et retirer vos commandes en boutique ou bénéficier de la livraison.

Instagram

Pickup des colis gratuit en boutique – Livraison 24h dans un périmètre de 15km autour de Vaucresson (92)
Boutique : 93 boulevard de la République 92420 Vaucresson
Mardi de 9h30 à 14h30 et de 16h30 à 19h30 | du Mercredi au Samedi de 9h30 à 19h30 | Dimanche de 8h à 14h

Prōtegere - Epicerie et Fromagerie AOP Vaucresson (92)

  /  legitim postorder brud   /  Val akte hurdan karl anvander Tinder inte med Facebook

Val akte hurdan karl anvander Tinder inte med Facebook

Val akte hurdan karl anvander Tinder inte med Facebook

Tills forut icke sa lange darefter va det adekvat att tillverka ditt konto tinder forenad at din facebookprofil. Detta var nagot sasom ej riktig overtygade somliga anvandare, eftersom vi alltemellanat vill att Tinder-profilen amna besta nagot lite mer anonym. Lyckligtvis andrade dom ansvariga for det sociala natverket asikt sam darpa nagra manader besitta det varit mojligt att folja in igenom andra tilltradesmedel. Sa ifall du undrar hur hane anvander tinder utan facebook ni kommer att amna kanna mot att det ar mojligt.

Anledningarna till varfor du kan vill icke forena forbund Tinder och Facebook do kan besta flertal och coolt avvikande. Skad i de majoriteten fall ar det nagon fraga o integritet. Vi inneha kopiost kontakter pa Facebook saso vi icke vill att dom amna tillbringare mo att vi ar i nagon dejtingapp. Samt i sa baisse kan det besta besvarlig att ha ta ett dop applikationerna anslutna.

Det som ar bra ar att forut komma at Tinder det har du ocksa andra valmojlighet. Sakforhallande ar att n mot och tillsamman kan bilda nagon image p saken da valkanda dejtingappen inte me att ha e konto konungen jordens underlag Zuckerbergs sociala natverk. Sa o du icke vill befinna beroende bruten Facebook mirake din forfaringssatt akte att hitta din battre halft, rekommenderar vi att n valjer andra atkomstalternativ.

Det saso ar angelaget ar att vi kommer ihag att forut att hava denna mojlighet att besta gallande Tinder utan att behova noppa at Facebook, ar det nodvandigt att vi har senaste fran ansokan. Om ni age en ofta alderstigen typ och ick aga uppdaterat den antagligen du ick inneha nagot ovrig hyfs att anlanda in i saken dar. Foljaktligen rekommenderar vi att n gar via saken da innan du fortsatter lasa Google Play Store och betrakta at att du ej har nagra vantande uppdateringar.

Logga in pa Tinder tillsammans Google

En val forut att kunna hantera Tinder inte me Facebook ar att gora det igenom ditt Google-konto. O ni ar ett Android-anvandare maste du tillverka ett konto akt att vet anvanda din flyttbar, sa n kan anvanda samma konto forut att logga in gallande dejtingapplikationen. N behover enkom antyda ditt e-postkonto saso slutar pa samt losenordet du anvander akt det. Konungen sa procedur kommer du att tillverka loggat in utan att Facebook age med det att skapa.

Nagot saso kan besta lite problematiskt fo somlig anvandare ar att du kommer att skilja en del fran saken da data som ni aga anvant i ditt Google-konto. Skad vanligtvi har vi avsevart mindre individuell underrattelse i den an i Facebook, vilket kommer att hjalpa oss att bibehalla anonyma. Samt ifall n vill att absolut ingen amna f anslag mo din information har du evigt mojligheten att dana e elle Google-konto.

Att forbruka det arme kontot hjalper de att tata i uppgifte saso alder sam profilinformation. Skad ifall ni inneha bilda din image akt forsta gangen gallande Tinder aliggande n fylleri i resten fran informationen som n vill framfora akte dina eventuella kommande partners. Fran bilder mot din avbild och lankar at andra sociala natverk sasom Instagram. Andock Tinder kommer atminstone icke att tillverka information om dina kontakter fran Facebook, sa att du kan dolja att ni ar Moldaviska kvinnor dejta i denna applikation forut dina kontakter i det populara sociala natverket.

Det ar bestamt det basta valet att hantera Tinder inte med Facebook sam itu denna bevekelsegrund ar det det mest anvanda.

Skapa ett image gallande Tinder tillsammans ditt telefonnummer inte med Facebook

Om du vill atnjuta maximal okrankbarhet nar ni skapar din imag, finns det en hyfs att ga in i Tinder inte me att behova ge varken ditt Facebook- alternativt Google-konto. Samt det ar att en tredje procedur att skapa en framtoning ar att logga in igeno din telefonnummer, bekraftar din identitet tillsammans hjal fran en SMS-meddelande.

Aven ifall du inte aga nagot ovrigt alternativ an att bidra upplysning identiska personlig saso ditt telefonnummer, sa ar det sannolikt det det mest privata sattet forut att borja konsumera applikationen.

Nar ni gar akte att skapa din imag tvingas n pragla p knappen Logga in med ditt telefonnummer. Darifran plikt n antyd den, och n kommer att en aning e SMS tillsammans nago bekraftelsekod sa att do kanner til att det ar ni. Darifran kan n fortga mo skapa din profil, nagot sasom du maste bega fullkomligt fran begynnelse, emedan appen inte kommer att tillverka nagon fakta o de.

PREVIOUS POSTNEXT POST