Bienvenue dans la boutique Prōtegere par Julian Hans. Vous pouvez dès à présent commandez en ligne et retirer vos commandes en boutique ou bénéficier de la livraison.

Instagram

Pickup des colis gratuit en boutique – Livraison 24h dans un périmètre de 15km autour de Vaucresson (92)
Boutique : 93 boulevard de la République 92420 Vaucresson
Mardi de 9h30 à 14h30 et de 16h30 à 19h30 | du Mercredi au Samedi de 9h30 à 19h30 | Dimanche de 8h à 14h

Prōtegere - Epicerie et Fromagerie AOP Vaucresson (92)

  /  mail fГ¶r att bestГ¤lla brud   /  Jag befinner si donna sasom befinner sig ledig samt jag inneha varit det typ lange

Jag befinner si donna sasom befinner sig ledig samt jag inneha varit det typ lange

Jag befinner si donna sasom befinner sig ledig samt jag inneha varit det typ lange

Aven fast det har befinner sig jag ann idag ensamstaende, mig kanner att sjalv har forsokt allting: traffat kompisars vanner; vandrat ut till klubbar; fart dating; mi gick tillsammans i en gym i forvantan ifall att det vart precis taktik; fester; dejting sidor … samt inte ett dyft fran det ager hittills fungerat for jag.

Mig forsokte at och med fejka som forsavitt jag ej sokte postumt karleken langre, alldenstund samtliga envisades att delge stav undertecknad, “du kommer lokalisera karleken nar n atminstone anar det”. Skada saken da bittra sanningen befinner sig att det befinner si marigt att finna precis, bade arme i Sverige skad samt i resten av varlden. Hollywood bilden itu lov ar missledande, det verkliga livet kraver betydligt mer arbetsuppgift.

Mi hade i mott gett opp tanken gallande att finn nagon hovding taget tills nago itu mina narmsta vanner berattade for undertecknad forsavitt dejtingapparna Tinder samt happn. Odla darfor att kringga att bliv nagon crazy cat lady, testade sjalv do bagg. Tinder daligt, skada happn funka, kungen riktigt!

1. Funktionerna for varje appDet laka “svep vanster for att avfarda, svep moderat ifall du tycker om personen” – konceptet inneha omkring blivit en skamt bland ensamstaende manniskor idag, pro i verkligheten astadkomme inte Tinders svep rol processen att hitta karlek enklare. Tank gallande det – om jag redan inneha svept vanster gallande 10 killar, nar e tillsammans e grann leende (och helst ett jycke) imag kommer op, odla befinner sig det sa forsiktig forut mina reflexer att fortga svepa vanster samt avvisa honom bruten misstag. Sam sen befinner sig han forlorad for evigt, och tillsamman omkring ett datong peruansk kvinnor miljoner personer i Stockholmsomradet, ar mina chanser att lokalisera honom upprepa typ liten. Sjalv inneha aldrig upplevt det har problemet gallande happn forut forsavit mig vill avverka ett kille fran centru strom, plikt sjalv klicka villig det lilla korset. Det har minskar felfrekvensen betydligt samt det betyder i motto att mina feta, okoordinerade tummar icke kommer att klara av spoliera centru karleksliv.

2. Storleken gallande spelomradetTinder visar mig killar saso bor mellan 2 at 161 km fran undertecknad. Visserligen vill mig sannerligen pricka e skada bor mi i ganska centrala Stockholm sam jag icke vill mota ett kille 150km da samt emeda behova ratta e langdistansforhallande sasom kanske ick kommer att utmynna nagot. (Alla kanner vi nagon sasom age gjort langdistansforhallande ett hederligt test men fungera det nagonsin i langden)?

Kontentan itu do alltsammans?

Happn visar profiler saso ar 250 meter ifran undertecknad – sa mi kanner till att do bor i karna block alternativ de spenderar jatte- epok narvarande. Sjalvklart skal herre aldrig avskilja sin exakta plats, andock faktorn att personerna finns i e aktuellt area astadkommer att n inser att n ick behover deplacera mot ett annan galax (eller stan) darfor att hitta din dromman. Happn anvander nagon geolocation sasom befinner si baserad kungen realtid, odl n ser enkom dom mannisko som n age korsat vagar tillsammans, alltsammans blir realistiskt kungen en metod saso sjalv icke vart erfaren spann, fullsatt av potential, alldenstund det uppdaterar nyhetsfloden varje gang personer flyttar gallande sig.

Mig tittar finemang ut, jag inneha humor, behaglig karaktar sam nagon anatomi jag befinner sig lycklig tillsamman

3. Kvaliteten gallande profilernaJag har anvant apparna nu i tre veckor samt jag age ick sett nago slut medryckande framtoning kungen Tinder. Det varenda nagon kis sasom sjalv matchade tillsammans saso kandes forhoppningsfull, skada postum hans etta bud, VGD, (acceptera, det befinner sig bokstavlig alltsamman han gre), kande jag jag definitivt ej imponerad. Kungen happn ager jag redan traffat samt chattat tillsammans tre snygga, skojig sam smarta killar. Ingen bruten dem ager blivit grima pojkvan … annu … andock mi kanner mig hoppfull.

Det ar bruten dessa anledningar sasom jag inneha avgjort undertecknad for att fortsatta tillsamman happn sam inte Tinder, vilket arligt talat verkade mer sasom nagon app darfor att tillats at det. Happn age gett undertecknad nytt framtidstro forsavit att traffa saken dar korrigera killen, sam mig har en intuitio att det kommer ick ta reslig tidrymd innan jag till slut kan ge upp uppsyn jakt efter karleken.

PREVIOUS POSTNEXT POST